Moonchild Yoga Wear – Moonchild Yoga Mat

DKK640,00

The Moon Mat. Forbedre dine øvelser med total komfort og kontrol. Stay Grounded Yoga Mat fra Moonchild Yoga Wear er omhyggeligt designet med den perfekte balance mellem fast greb og blød støtte. Naturgummi er blandet med vegansk venligt PU-læder og afsluttet med en grippy tekstur for at understøtte din balance, selv gennem svedige sessioner.
Letvægtsmåtten vejer kun 2,3 kg, så den er let at have med i klassen, og den 4 mm polstrede giver dine hofter og led den støtte, du har brug for. Midterlinjen og ikoniske månefaser er indgraveret i overfladen for at hjælpe dig med at forblive forbundet og afbalanceret gennem hver overgang.
Naturgummi, fri for PVC eller andre skadelige stoffer
Gummi yogamåtter er 99% latexfrie og sikre for de fleste mennesker med latex overfølsomhed. Ved meget alvorlig allergi anbefales kontakt med måtten ikke.
Specifikationer:
Naturligt gummi + vegansk venligt PU-læder yogamåtte
Ikoniske månefaser graveret
Stort greb selv under svedig træning
4 mm hynde til hofter, knæ og gulvstillinger
Let og holdbar (2,3 kg)
Størrelse: 183 x 61 cm x 4 mm
Plejeinstruktioner
På grund af de absorberende (og hygiejniske) materialer, vi bruger, er det sådan, at din huds naturlige olier kan markere eller plette måttens overflade. Prøv at undgå at øve dig på måtten med frisk påførte olieagtige cremer eller kropsolier osv., Da disse naturligvis kan plette måtten endnu mere. Den gode nyhed er, at denne slags mærker ofte vil falme gradvist med tiden eller efter rengøring som foreslået ovenfor. Men generelt håber vi, at du vil være stolt af din måttes “minder” fra alle de timer med øvelse.
Ryd
Moonchild Yoga Wear – Moonchild Yoga Mat
Varenummer (SKU): MY1030 Kategorier: , ,